Pentru vizionare in browser

Zilele Feroviare

Previzionarea evolutiei pietelor feroviare din Spatiul Extins al Marii Negre

Club Feroviar si Asociatia Industriei Feroviare (AIF) organizeaza "Zilele Feroviare" Summitul Feroviar SEMN , in perioada 5&6 octombrie 2010 (Hotel Pullman, Bucuresti), cel mai important eveniment dedicat evolutiei sectorului feroviar din Spatiul Extins al Marii Negre (SEMN). Avand ca titlu "Catre un sector feroviar profitabil in Spatiul Extins al Marii Negre", Summitul este structurat in jurul a doua teme esentiale ce vizeaza evidentierea provocarilor majore pentru mediul de afaceri feroviar si previzionarea evolutiei pietelor SEMN pana in 2028. Inovatiile tehnologice vor fi prezentate in cadrul expozitiei asociate Railway Technology Expo.

Summitul ce aduce in prim-plan oportunitatile si provocarile ce modeleaza viitorul sectorului feroviar

Aducem laolalta liderii ce te pot ajuta sa evidentiezi trendurile emergente in linia ta de business feroviar. In contextul economic actual, informatiile strategice fac diferenta intre companii perdante si cele castigatoare. Participa la acest eveniment si afla care sunt oportunitatile pe care trebuie sa le exploatezi si riscurile de evitat, pentru a avea o afacere feroviara de succes.

Pe agenda discutiilor: Construirea si modernizarea coridoarelor eurasiatice de transport, premisa pentru cresterea volumelor de trafic pe calea ferata

Construirea si modernizarea coridoarelor eurasiatice de transport constituie premise pentru cresterea volumelor de trafic pe calea ferata. In acest sens, tarile din acest spatiu, impreuna cu statele pentru care zona eurasiatica reprezinta un real interes privind traficul feroviar, elaboreaza strategii si semneaza acorduri internationale pentru modernizarea infrastructurii in scopul furnizarii unui transport eficient, sigur si calitativ, ceea ce duce la crestere economica.

Pentru informatii suplimentare despre eveniment descarca

  • Brosura evenimentului

  • detalii despre Railway Technology Expo

  • sau contacteaza-ne telefonic la +40 21 244 43 85 sau prin e-mail: contact@railwaysummit.com

    Zilele Feroviare

    Puncte de vedere ale vorbitorilor: