Pentru vizionare in browser

Zilele Feroviare

Stimate Partener,

cea de-a 5-a editie a evenimentului "Zilele Feroviare" Summitul Feroviar din Spatiul Extins al Marii Negre (SEMN), cu titlul "Catre un sector feroviar eficient in Spatiul Extins al Marii Negre" , se va desfasura in perioada 5/6 octombrie 2010, la Hotel Pullman, Bucuresti.

Vor fi identificate oportunitatile de afaceri din SEMN, pornind de la numarul important de proiecte feroviare aflate in implementare si investitiile semnificative planificate. In cele 2 zile ale evenimentului vor fi subliniate provocarile pentru cele 28 de piete feroviare din SEMN si vor fi facute previziuni privind evolutia acestora pana in 2028.

Sunt invitati sa participe reprezentati ai organizatiilor internationale de profil, autoritatilor de profil si ai companiilor feroviare din toate tarile SEMN (Albania, Armenia, Azerbaidjan, Austria, Belarus, Bosnia-Hertegovina, Bulgaria, Cehia, Croatia, Georgia, Grecia, Iran, Kazahstan, Kosovo, Macedonia, Moldova, Muntenegru, Polonia, Romania, Rusia, Serbia, Slovacia, Slovenia, Ungaria, Ucraina, Turcia,Turkmenistan, Uzbekistan).

Avand in vedere participarea dumneavoastra la editiile anterioare, va adresam o oferta disponibila pana acum doar membrilor Club Feroviar Clubul Oamenilor de Afaceri, si anume -10% din pretul taxei de inregistrare pana la data de 15 iulie a.c. Speram ca si anul acesta sa fiti alaturi de noi in proiectul de dezvoltare a pietelor feroviare SEMN.

Cu stima,
Stefan Roseanu
Senior Partner Club Feroviar
Tel.:+40 21 244 43 85
Fax:+40 21 244 43 86
E-mail: stefan.roseanu@clubferoviar.rowww.railwaysummit.com

Printre vorbitorii principali se numara(confirmari pana la data de 20 mai a.c.):