Pentru vizionare in browser

Zilele Feroviare

Stimate Partener,

Club Feroviar si Asociatia Industriei Feroviare (AIF) organizeaza in perioada 5&6 octombrie 2010 (Hotel Pullman, Bucuresti) "Zilele Feroviare" Summitul Feroviar SEMN , cel mai important eveniment dedicat evolutiei sectorului feroviar din Spatiul Extins al Marii Negre (SEMN). Avand ca titlu "Catre un sector feroviar profitabil in Spatiul Extins al Marii Negre" , Summitul este structurat in jurul a doua teme esentiale ce vizeaza identificarea provocarilor majore pentru mediul de afaceri feroviar si previzionarea evolutiei pietelor SEMN pana in 2028. Inovatiile tehnologice vor fi prezentate in cadrul expozitiei asociate Railway Technology Expo, desfasurata la hotel Pullman si Gara de Nord.

Evenimentul isi propune sa sublinieze importantele oportunitati de dezvoltare existente in Spatiul Extins al Marii Negre, generate de investitiile in infrastructura, proiectele transfrontaliere de modernizare, cele ce vizeaza cresterea gradului de interoperabilitate a sistemelor de transport, planurile de dezvoltare a infrastructurii feroviare in porturi maritime si fluviale, constructia de terminale feroviare si terminale intermodale, dar si de demararea procesului de liberalizare a transportului international de calatori, diversificarea transportului de marfa si noile rute logistice.

Intrucat compania dumneavoastra este unul din jucatorii importanti ai pietei feroviare, va invitam sa va alaturati acestui proiect in calitate de partener. Veti beneficia de vizibilitate semnificativa in randul a peste 200 de factori de decizie si influenta din 28 de piete feroviare SEMN, clienti actuali sau prospecti, reglementatori ai componentei legislative sau financiare, organizatii internationale de profil, administratori de infrastructura si operatori feroviari de marfa si pasageri din: Albania, Armenia, Azerbaijan, Austria, Belarus, Bosnia si Herzegovina, Bulgaria, Cehia, Croatia, Georgia, Grecia, Iran, Kazakhstan, Kosovo, FYR Macedonia, Republica Moldova, Mutenegru, Polonia, Romania, Rusia, Serbia, Slovacia, Slovenia, Turcia, Turkmenistan, Ucraina, Ungaria si Uzbekistan.

Mai multe informatii despre eveniment:

 • Brosura evenimentului

 • Formular de parteneriat

 • Railway Technology Expo

  Suntem deschisi sugestiilor dumneavoastra in ceea ce priveste aceasta propunere de parteneriat pentru un eveniment ce se profileaza a fi capital pentru identificarea directiei strategice catre un transport feroviar integrat si eficient in SEMN.

  Cu stima,

  Stefan Roseanu
  Senior Partner Club Feroviar
  Adresa: Str. Atelierului 20, sector 1
  Bucuresti
  Tel.:+40 21 244 43 85
  Fax:+40 21 244 43 86
  E-mail: stefan.roseanu@clubferoviar.rowww.railwaysummit.com

  Railway Days

 • Printre vorbitorii principali se numara(confirmari pana la data de 20 mai a.c.):