office@clubferoviar.ro
Deschideti in browser
 
 
 
Icon
Specialisti ai domeniului feroviar la Railway PRO Investment Summit 2017
 
 
 
 
 
A XII-a editie a Railway PRO Investment Summit, care va avea loc in zilele de 3 si 4 octombrie la Hotelul Radisson Blu din Bucuresti, continua sa stranga vorbitori cu o vasta experienta in domeniu, care vor impartasii cele mai noi informatii si practici legate de proiecte de anvergura din Romania si Europa.


 
 
Pe langa vorbitorii deja confirmati, Philippe Citroën, Director General – UNIFE, Libor Lochman, Executive Director – CER, Maria Price, Head of European Policies and Public Affairs – UIP si multi altii, suntem onorati sa ii anuntam pe:


 
Deveniti partener si pozitionati compania dumneavoastra ca lider al domeniului dvs. de activitate.

Accesati planul expozitional pentru a va rezerva standul si prezentati produsele si serviciile companiei dumneavoastra catre potentiali cumparatori!

 


 
Evenimentul are ca obiectiv analiza completă a pietei feroviare interne si internationale, in cadrul unui dialog intens intre strategii si expertii sectorului feroviar, ai operatorilor de transport feroviar de calatori si de marfa, ai organizatiilor internationale de profil si cei ai industriei feroviare.
Summit-ul reprezinta o platforma de comunicare intre operatori, administratori de infrastructura, reprezentanti ai guvernului si ai industriei feroviare internationale.
 
 
Temele dezbatute sunt diverse si ofera participantilor oportunitatea de a afla detalii importante cu privire la Initiativa Shift2Rail, implementarea Pachetului lV Feroviar, ERTMS, cele mai noi proiecte in legatura cu reteaua TEN-T, solutii pentru sporirea conexiunilor transfrontaliere, aplicatii digitale pentru transportul de marfa, dar si pentru transportul public.
 
 

 
   
 
 
 
Sunteti interesat? Contactati-ne.

office@clubferoviar.ro          Tel.: 021 224 43 85          www.clubferoviar.ro
 
Dezabonare de la newsletter